Wat te doen als je auto total loss is?

Heb je een sloopauto? Laat die ophalen door Sloopauto Verkopen Den Haag of andere steden in Nederland. Heb je een auto die niet meer gemaakt kan worden? Wil je dan toch nog een zo goed mogelijke deal? Lees verder en je weet wat je het beste kunt doen!

Wanneer is je auto total loss?

 

Dit is als de kosten voor reparatie van je auto hoger zijn dan de (dag)waarde. Het kan gaan om een schade of om een auto die technisch defect is. Het loont dus niet meer om de auto te laten maken. Je auto is dan rijp voor de sloop. Met zo'n auto kan en mag je niet meer rijden.

gallery/audi-2435946_640

En dan?

 

Je kunt de auto naar de sloop brengen. Maar wat ontvang je dan nog voor de auto? Vaak zijn er ook nog kosten voor het wegbrengen.

Een andere optie is om contact op te nemen met de Nationale Sloopauto Ophaaldienst Nederland en hen te vragen naar sloopauto ophalen. Ze zijn een landelijk werkende organisatie, die ook voor gemeentes werkt. Door hun internationale netwerk bieden ze de beste prijs voor je sloopauto. Je krijgt een bod nadat je een beschrijving en foto's hebt toegestuurd. Dan beslis je of je aan hen de auto verkoopt. Bovendien halen ze je auto altijd op. Dat is voor jezelf wel zo veilig.

RDW, belastingdienst en verzekering

 

Komen ze de sloopauto ophalen krijg je direct een vrijwaringsbewijs. De Nationale Sloopauto Ophaaldienst Nederland meld je auto af bij de RDW en de belastingdienst. Als dit geregeld is nemen ze de auto mee en is het voor jou klaar. Je moet de auto alleen zelf afmelden bij je verzekering.

 

Auto's ophalen en verwerken is hun specialiteit. Ze hebben internationale contacten voor metaalverwerking. Vooral de motor, de accu en de katalysator brengen nog geld op. De Nationale Sloopauto Ophaaldienst Nederland heeft hiervoor de juiste contacten. Dit levert jou, als verkoper, de hoogste prijs op.

 

Twijfel niet!

Wil je je sloopauto verkopen? Neem dan dus contact op met deze professional. Alles wordt uit handen genomen en je krijgt er nog een leuk zakcentje voor terug ook. Dat kun je mooi gebruiken voor de aanschaf van een nieuwe of tweedehands auto of natuurlijk een ander doeleind.