3 TIPS BIJ HET HUREN VAN EEN AUTO

Indien je een auto wilt huren is het van belang te letten op een aantal factoren. Navragen wat de opties of eventuele extra opties zijn bij autoverhuur kunnen ervoor zorgen dat je veilig de weg op gaat én niet voor verassingen komt te staan met betrekking tot de kosten die horen bij het huren van een auto. Europcar biedt diverse mogelijkheden om uw huurperiode zo aangenaam en veilig mogelijk te maken en vertelt je graag meer over deze opties.

TIP 2# EXTRA BESTUURDERS

Het is niet altijd mogelijk om meerdere bestuurders te laten rijden in een huurauto. Daarom is het belangrijk om na te vragen wat de opties zijn en of hier extra kosten aan zijn gebonden. Je wilt immers niet achteraf voor de kosten opdraaien van een extra bestuurder, terwijl je dacht dat dit was inbegrepen bij de prijs. Bij Europcar is het altijd mogelijk een extra bestuurder te laten rijden in een huurauto. Wel is het van belang dat ook de extra bestuurder aanwezig is bij het ophalen van de huurauto en hierbij een geldig rijbewijs kan tonen aan de verhuurder.. 

TIP 1# ONE WAY SERVICE

Bekijk altijd of het mogelijk is om de auto ook op andere locaties in te leveren. Dit kan erg handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt verhuizen. Dit kan een hoop tijd schelen, want je hoeft namelijk niet meer terug te rijden naar je oude woonplaats om de (bestel)auto in te leveren. Bij Europcar kun je bijvoorbeeld binnen Nederland altijd je auto inleveren bij een andere Europcar vestiging.

TIP 3# TREKHAAK

Ga je op vakantie met de caravan of verhuizen met een aanhanger? Denk eraan dat je een auto huurt met een trekhaak! Een trekhaak zit niet standaard op een auto en daardoor is de vraag naar huurauto’s met een trekhaak groot. Zorg ervoor dat je dit op tijd kenbaar maakt bij de verhuurder.

Ben je dus van plan een auto te huren? Onthoud deze tips goed en ga direct een auto huren!