Leasen kun je naast auto’s met zoveel meer

Leasen is heel populair aan het worden. Voor je werk een auto leasen of ondernemers die een bedrijfswagen leasen, tegenwoordig zie je dit steeds vaker. Echter zijn er nog zoveel meer mogelijkheden van leasen waar mensen niet bij stilstaan. Leasen heeft als voordeel dat je geen grote aanschafkosten hoeft te betalen en daarbij al veel kosten in de prijs inbegrepen zit. Nu de opmars van leasen zo enorm is zie je dat er steeds meer vormen van leasen beschikbaar worden. De volgende spullen kun je leasen zonder dat jij dit misschien wist!

Elektrische fiets

Voor de sportievelingen die de auto wat vaker willen laten staan of genieten van pleziertochtjes is een elektrische fiets een goed alternatief. Echter geldt ook hier dat de aanschafprijzen voor de fietsen vaak erg hoog liggen. Ook werkgevers bieden steeds vaker de mogelijkheid op een elektrische fiets lease in plaats van de auto. Zo kunnen werknemers zelf bepalen wat zij de fijnste manier vinden om naar hun werk te komen. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden, bakfietsen voor als je kinderen wil vervoeren of snelle e-bikes die je in een razendsnel tempo van a naar b brengen.

Witgoed leasen

Om diverse redenen kiezen mensen ook vaker voor het leasen van witgoed. Te denken valt aan wasmachines, drogers of ijskasten. Maar ook andere apparaten zijn tegenwoordig vaak te leasen. Dit is vooral ook populair bij woningdelers. De apparatuur wordt in de meeste gevallen ook voor je geïnstalleerd en ook onderhoud en reparatie zitten vrijwel altijd inbegrepen. Ideaal dus als je zelf niet zo handig bent maar wel mooie apparatuur thuis wil hebben staan.

Zonnepanelen

In de aanschaf zijn ze heel duur, zonnepanelen. Leasen is daarom een heel goed alternatief waar veel bezitters van zonnepanelen al voor hebben gekozen. Vooral wanneer je gaat verhuizen is dit een goed moment om te kiezen voor zonnepanelen. Je draagt daarnaast ook mee aan duurzaamheid natuurlijk. 

Naast deze vormen zijn er nog veel meer soorten van leasen. Van de meest populaire variant zakelijk leasen tot het leasen van spijkerbroeken, tegenwoordig is er enorm veel mogelijk. Belangrijk blijft altijd dat je je realiseert dat je een maandelijkse betaling verplichting aangaat. Hou er rekening mee dat deze voor langere periode loopt en je hier niet zomaar mee kunt stoppen.