Liever een tweedehandsauto of een nieuwe?

Het kopen van een nieuwe auto is altijd een hele opgave. Er zijn zoveel verschillende kenmerken die verschillen van model tot model. Wil je bijvoorbeeld graag een automaat? Of heb je een voorkeur voor vijfdeursauto’s? Daarnaast zijn er nog een hoop technische aspecten die ook weer verschillen per model auto. 

Naast de kenmerken waarover een auto kan beschikken, kun je kiezen voor een nieuwe auto, maar ook voor een tweedehandsauto. Vaak denken mensen dat het kopen van een nieuwe auto de beste optie is. Dit is in veel van de gevallen zeker geen slechte optie, maar het kopen van een tweedehandsauto heeft ook veel voordelen. 

Voordelen van een tweedehandsauto

Het eerste voordeel van het aanschaffen van een tweedehandsauto is dat het vaak een stuk goedkoper is dan in een nieuwe auto. Dit komt doordat een nieuwe auto hoge afschrijvingskosten heeft in de eerste jaren van het gebruik ervan. Een nieuwe auto is namelijk gemiddeld de helft minder waard na vijf jaar. Daarnaast betaal je vaak een hogere verzekeringspremie voor een nieuwe auto. 

Het voordeel van een tweedehandsauto is dat je een lagere aanschafprijs betaalt, maar toch in een hogere klasse auto kan rijden. Nadeel is echter dat een tweedehandsauto vaak niet de nieuwste variant is van een model, waardoor de auto vaak niet over de nieuwste verbeteringen en technische snufjes beschikt. 

Tweedehandsauto Hasselt

Heb je ondertussen interesse gekregen in het aanschaffen van een tweedehandsauto? Voor een tweedehands auto in Hasselt kan je kiezen voor Delorge Cars. Dit bedrijf biedt allerlei soorten auto’s aan. Nieuw, maar ook tweedehands. Als je zoekt naar een tweedehandsauto, kun je op de website gemakkelijk filteren op ‘tweedehands’. Daarnaast kun je voor een tweedehandsauto filteren op het merk van de auto, het model en jouw maandelijkse budget.

Volkswagen Hasselt

Een merk waar veel tweedehandsauto’s van zijn te vinden is Volkswagen. In ieder budget is er wel een Volkswagen Hasselt. Je kunt er daarnaast voor kiezen om de tweedehandse Volkswagen per maand te betalen, of in één keer. Per Volkswagen zie je op de website de kilometerstand, de soort brandstof waar de auto op rijdt, het bouwjaar, en nog een aantal andere kenmerken. Natuurlijk zijn de aanbiedingen van foto’s voorzien, zodat je een beeld krijgt van de staat waarin de wagen zich bevindt. Ook benieuwd naar wat tweedehandsauto’s te bieden hebben? Laat ons weten wat je hebt gekozen!