ALLES OVER AUTO IMPORTEREN UIT DUITSLAND: UPDATE 2018

Recent heb ik weer wat modificaties aan mijn auto laten uitvoeren. Dat doe ik al jaren. Ik ben namelijk een fervent car tuner/styler. Dit houdt in dat je geen genoegen neemt met de functionaliteit en het uiterlijk van de auto zoals je deze koopt, maar dat je altijd op zoek bent naar manieren om het uiterlijk te verfraaien of de auto zuiniger te maken, sneller te maken, et cetera, wat je doelstelling ook maar is.

In dit blogbericht ga ik jullie mededelen mijn meest recente modificaties die ik deze afgelopen zomer heb kunnen doorvoeren. Specifiek was ik nog op zoek naar een grill. Ook wel nieren genoemd, voor mijn Volkswagen. De grill ofwel nieren zit aan de voorkant van de auto. Running boards wilde ik ook al een tijdje installeren en stonden hoog op de to do lijst. Deze zitten aan de zijkant van de auto en kunnen o.a. dienen om instappen makkelijker te doen maken. Aanbevolen: Carstyle.nl | Grillen voor de auto Ik vond een geschikte grill specifiek voor mijn auto uiteindelijk bij Carstyle.nl. Ik was al bekend met deze site en heb hier in het verleden ook wel eens xenon lampen gekocht voor mijn auto. De ervaring was positief en vandaar dat ik terugkeer bij juist deze winkel. Tevens hebben ze een uitgebreid assortiment aan running boards die men via de volgende link kan bezoeken, running boards. Ook hier hadden ze een mooie versie die ideaal is juist voor mijn auto. Let hier dus wel op car tuning onderdelen zijn vaak niet universeel, je moet wel een onderdeel kopen dat op zijn minst geschikt is, en dat wordt aangegeven op de website, voor jouw auto om te installeren.

Enfin beide auto onderdelen waren binnen een dag al in huis en verder geen problemen of noemenswaardigheden. Wederom een zeer positieve ervaring dus bij carstyle.nl. Volgende item op mijn to do lijst is overigens een nieuwe body kit.