STUUR- KABELSLOT VAN LUMA

Het maakt niet uit wat voor een scooter je rijdt, je wil natuurlijk te allen tijde zo zuinig mogelijk op je scooter zijn. Helaas gebeurt het in Nederland, ondanks dalende criminaliteitscijfers nog steeds, dat er scooters gestolen worden. Naast het afsluiten van een verzekering zijn er uiteraard nog andere maatregelen die je zelf kunt nemen om je scooter nooit te hoeven verliezen. Uiteraard is het belangrijk dat je goed in ogenschouw neemt op welke plekken jij jouw scooter neerzet. Het belangrijkste is echter het goed afsluiten van jouw scooter. Er zijn duizenden verschillende type sloten, wat het soms lastig maakt de juiste uit te kiezen. Ben jij op zoek naar een zeer effectief slot, die ook nog eens erg makkelijk te dragen en mee te nemen is? Bekijk dan nu snel dit stuurslot van Luma!

MAAK JE SCOOTER ONAANTREKKELIJK VOOR DIEVEN

Een stuurslot voor op een scooter is een type slot die steeds meer in populariteit begint toe te nemen. Het slot wordt zeer eenvoudig onder het stuur bevestigd en maakt het onmogelijk om na het afsluiten ook maar enige kant op te sturen. Omdat je scooter vrijwel onbestuurbaar is, is deze zeer onaantrekkelijk voor potentiële dieven. Het slot is goed zichtbaar, wat ook een afschrikkende werking heeft. Het slot is gemaakt van zeer gedegen materiaal en het is praktisch onmogelijk om door te knippen of zagen. De positie waar het slot aan het stuur vast wordt gemaakt is ook totaal niet handig, wanneer je het slot wil proberen door te slijpen, wat dieven ook afschrikt en zorgt dat ze het niet eens zullen proberen. De kabel van het slot heeft een kunststof hoes die zorgt dat er geen vuil op het slot terecht komt, zodat deze altijd in goede conditie blijft en er geen aanslag of roest ontstaat.

ZEER HANDZAAM EN GEBRUIKSVRIENDELIJK

De meeste schakel- en beugelsloten kosten vaak net even wat meer tijd om op slot te zetten en zijn bovendien een stuk minder praktisch en gebruiksvriendelijk dan een stuurslot. Er zijn een aantal redenen waarom een stuurslot als gebruiksvriendelijker wordt gezien. Op de eerste plaats is het slot zeer snel op en dicht te doen. Daarnaast bevestig je het slot onder het stuur, waardoor je niet in lastige posities hoeft te gaan zitten om je slot door je wiel heen te halen en deze op de vieze natte straat vast te zetten. Omdat je slot altijd van de grond vastgezet wordt, blijft deze altijd relatief schoon en komt er geen extra troep of vuil in je buddyseat of topkoffer, wanneer je het slot hierin bewaart. Tot slot is dit stuurslot van Luma ook nog eens zeer handzaam en een stuk kleiner in formaat dan de meeste schakel en kettingsloten, wat het erg handig maakt wanneer je dit slot mee moet dragen.